3. OTEVŘENÝ WORKSHOP PRO VEŘEJNÉ ZADAVATELE KE STAVEBNÍM SMLUVNÍM VZORŮM FIDIC A BIM, 23. února 2024 – pozvánka

Česká asociace konzultačních inženýrů (CACE), z. s., pořádá dne 23. února 2024 v čase11-12 h pro všechny tuzemské veřejné zadavatele 3. online workshop (MS Teams) věnovaný tématu FIDIC. Workshop bude zdarma a přednášejícím bude jeden z nejpovolanějších expertů k danému tématu v ČR - JUDr. Lukáš Klee, Ph.D., LL.M., MBA.

Česká asociace konzultačních inženýrů (CACE), z. s., pořádá 23. února 2024 od 11:00 do 12:00 h  pro všechny tuzemské veřejné zadavatele 3. online workshop (MS Teams), který se bude věnovat tématu FIDIC. Workshop bude zdarma a přednášejícím bude jeden z nejpovolanějších expertů k danému tématu, a to konkrétně JUDr. Lukáš Klee, Ph.D., LL.M., MBA

Pozvánka s informacemi k workshopu (PDF) si můžete stáhnout zde.

Cílem workshopu je seznámit veřejné zadavatele se smlouvami FIDIC, které se v ČR již rozsáhle používají a pomáhají nastavit transparentní a funkční prostředí veřejných zakázek.

Stěžejní témata workshopu:

– základní informace o jednotlivých smlouvách FIDIC

– trend metody design-build – příklady z praxe

– možnosti vzdělávání a využití i ve vazbě na digitalizaci a BIM

Registraci, prosím, potvrďte jmenovitě do 20. února 2024 na elektronické adrese jana.margoldova@cace.cz. Před konáním workshopu Vám bude zaslán odkaz (link) na online schůzku.

Tel.: +420 604 237 681

Copyright © 2024 Česká asociace konzultačních inženýrů